Visa en rapport över försök att samla in dina data på Internet

Visa en rapport över försök att samla in dina data på Internet:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Integritet.
  3. Välj komponenten Privat surfning och klicka på ikonen Knappen Inställningar.

Detta öppnar fönstret Inställningar för privat surfning.

Om komponenten är inaktiverad, aktiverar du den genom att ställa in växlingsknappen i den övre delen av fönstret till .

I fönstret visas en sammanfattande rapport med information om försök att samla in data från din aktivitet online.

Du kan även visa rapporten om försök till datainsamling i en webbläsare eller i programprestandarapporten.